Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Baskenland MTB skills trip

10 september - 17 september

€1,095.00

De eerste MTB Flow trip is een feit en zal direct naar het prachtige, verrassende en ruige Baskenland gaan. We hebben hiervoor een samenwerking opgezet met niemand anders dan Basque MTB. Basque MTB werkt al meer dan 10 jaar in deze regio en weet als geen ander onvergetelijke MTB trips te organiseren. Zij kennen waarschijnlijk meer trails en mooie spots dan de ‘locals’ als het om mountainbike trails gaat.

De MTB Flow & Basque MTB skills trip zal plaats vinden in het gebied gelegen rondom San Sebastian en dus aan de noordkust van Spanje. Dit bergachtige gebied biedt een ongelooflijk veelzijdige en uitdagende mountainbike ervaring. Daarnaast vind je op steenworp afstand prachtige surfstranden voor een heerlijke surfsessie of een duik in de zee.

MTB Basque met wie we zoals eerder genoemd samen werken is gespecialiseerd in uplifted – shuttled mountainbiken met een sterke focus op enduro. Alle shuttles zijn speciaal geprepareerd voor de shuttle van mountainbikes en mountainbikers. Alle gidsen en de eigenaar van MTB Basque spreken engels en kennen de meest exclusieve MTB trails en als je ook nog eens van lekker eten houdt in een prachtige en ongerepte natuur, dan is dit de ideale mountainbike trip voor jou.

In dit deel van Spanje hebben we alles wat we nodig hebben met de Pyreneeën, de Baskische cultuur en de adembenemende kustlijn van Spanje. Het mountainbiken is zeer gevarieerd, van uitdagende technische trails in de lage Pyreneeën tot prachtige singletracks langs de Spaanse kust. Dit wordt een hele bijzondere kleine groepsreis met maximaal zeven deelnemers. De reis is geschikt voor rijders van intermediate tot expert niveaus die hun MTB-vaardigheden willen consolideren of zelfs verbeteren. We zullen het programma kunnen aanpassen op jullie wensen aangezien we heel flexibel kunnen zijn tijdens de week.

Naast de dagelijkse skills coaching op de gegidste ritten krijg je van MTB Flow gedurende de week tips voor fietsonderhoud, afstelling van je vering en op peil houding van je fitness. Elke dag zullen de gidsen van Basque MTB een rit leiden op de geweldige trails en per dag wordt er gekeken naar een passende lunchplek. Verder zijn de avond maaltijden bij een lokaal restaurant.  Tijdens de rustdag worden wij 2 uur door San Sebastian rondgeleid op zoek naar de Baskische lekkernijen.

Naast een mooie vakantie zijn de dagen erop gericht om je vaardigheden te ontwikkelen en je zelfvertrouwen op te bouwen. Zoals jullie gewend zijn van MTB Flow worden de oefeningen op de verschillende trails en de frequentie dagelijks afgestemd. Uitgangspunt: Wij overleggen elke dag welk niveau en aantal afdalingen wij rijden om jou DE ultieme mountainbike ervaring te geven.

Met deze eerste MTB flow trip naar Baskenland rijd je in een kleine persoonlijke groep, de prachtige omgeving en alle tijd en ruim voldoende mogelijkheden om aan jouw progressie te werken tijdens de skills sessies van Robbert.

Niveau’s: Intermediate, advanced en expert. Wat betekend dit? https://www.basquemtb.com/mountain-bike-holiday-skills-and-fitness-guide/

Basque Coast MTB skills trip: Wat krijg je voor de prijs van van EUR 1095,-?:

 • 7 nachten in erg gave hotel accommodatie tussen de heuvels waar wij rijden: Dit is de ‘biker friendly’ accommodatie Ameztia :
 • Inclusief ontbijt & avondeten
 • 5 dagen guiding & MTB Flow coaching. Dagelijks staan wij stil bij technische passages, inclusief foto en video sessies
 • Inclusief tips voor: je fietsbeheersing, fitness en veringafstelling
 • Tijdens de rustdag (woensdag) culinaire tour van ca. 2 uur door San Sebastian
 • Transfers van San Sebastian of Biarritz vliegveld
 • Kleine groep: 6 plekken beschikbaar
 • Lokale, zeer ervaren (engelstalige) gidsen
 • Permanente ondersteuning van een busje en onbeperkt shuttles
 • Circa 12.000 m afdalen
 • Ongeveer 3.000 m klimmen

 

Gegevens

Begin:
10 september
Einde:
17 september
Kosten:
€1,095.00

Organisator

MTB Flow
Telefoon:
+31613573902
E-mail:
info@mtbflow.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Baskenland skills trip 2022
1,095.00
5 beschikbaar

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.