Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Downhill clinic Winterberg

29 oktober @ 10:00 - 17:00 CEST

€109.00
MTB Flow Downhill & Freeride Clinic

In deze gevorderde clinic maak je de stappen om je bike park rides met meer vertrouwen te gaan rijden. Deze downhill clinic in Bikepark Winterberg  is voor jou als ervaren mountainbiker als vervolg op een Jump & drop of Enduro clinic.

Gedurende deze clinic gaan we trainen om via de juiste lijn door bochten komen en je leert snelheid te houden en maken in uitkomen van (kom)bochten. Tevens is het doel om soepel drop-offs en sprongen te rijden en leer je gecontroleerd glijden.

De oefeningen worden op je afgestemd om op deze dag zoveel mogelijk progressie te maken. Hierdoor ga je met meer vertrouwen rijden en de ‘knop’ leren omzetten, wat je de mogelijkheid geeft om heel wat meer uitdagingen aan te gaan!

Voor wat betreft sprongen en drops zit je ervaring hebt met dubbels (gap jump) van minimaal 2 meter. Drops van 1 meter hoog ben gewend om te rijden, want in deze downhill clinic ga ik je opbouwend grotere sprongen en drops laten rijden. Uiteindelijk bouw je hierdoor meer vertrouwen op, zodat je met flow en speelsheid je volgende bikepark runs rijdt.

In bochten ga je leren je limiet van je bandengrip op te zoeken en op de juiste plekken je rem los te laten. Daarbij vanuit je balanshouding vertrouwen krijgen om meer grip in de bocht en dus meer ‘exit speed’ mee te geven aan het einde van de bocht!

Meer fun en controle! Daar gaat het om in deze downhill clinic Winterberg.

Gegevens

Datum:
29 oktober
Tijd:
10:00 - 17:00 CEST
Kosten:
€109.00
Evenement Categorie:
https://mtbflow.nl/clinics/downhill-clinic/

Organisator

MTB Flow
Telefoon:
+31613573902
E-mail:
info@mtbflow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bikepark Winterberg
Kapperundweg 3
Winterberg, 59955 Duitsland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Downhill clinic 29okt2022
109.00
6 beschikbaar

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.