Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Enduro clinic

5 november @ 10:00 - 16:30 CET

€89.00
MTB Flow All-Mountain & Enduro Clinic

Ben jij een gevorderde mountainbiker die graag buitenlandse single tracks rijdt en graag de grens opzoekt om sneller te rijden? Dan is deze Enduro clinic dé manier om je skills op enduro tracks te verbeteren. Qua niveau gaat deze training verder waar de Trail clinic op is gehouden.

Je leert in deze clinic beter omgaan met de feedback van je fiets. Je krijgt tips mee om na deze dag met meer zekerheid technisch uitdagende single tracks te rijden!

Een kernaspect van Enduro is zonder verkenning single trails rijden waarbij timing van groot belang is om je fiets onder controle te houden. Op een wortel tapijt jezelf licht maken of kiezen om er overheen te bunny hoppen. Hiervoor gebruik je de afzet/ hop techniek. De rode draad is ook hier weer het verder verfijnen van je balanshouding op de pedalen. Dit is namelijk weer de basis om je achterwiel te leren omzetten.

Uiteraard komen de jumps en drops in deze enduro clinic in meer detail aan bod, want deze vind je tegenwoordig op vrijwel elke natuurlijke trail in het buitenland. 

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
10:00 - 16:30 CET
Kosten:
€89.00
Evenement Categorie:
https://mtbflow.nl/clinics/enduro-clinic/

Organisator

MTB Flow
Telefoon:
+31613573902
E-mail:
info@mtbflow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bikepark Kleve
Königsallee 260
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Enduro clinic 5nov2022
89.00
3 beschikbaar

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.