Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jump & Drop Clinic

11/04/2021 @ 10:00 - 16:30 CEST

€69.5
MTB Flow Jump & Drop Clinic

Om meer op maat trainingen aan te bieden, start MTB Flow vanaf dit jaar met deze jump en drop clinic. Deze clinic is er volledig op gericht om je sprong en drop techniek te verbeteren. Hierbij zijn bij de techniek voor jumps en drops rijden een groot aantal overeenkomsten, maar welke in een aantal belangrijke details verschillen. Wanneer zet ik af, wanneer absorbeer ik de (af)sprong, hoe blijf ik relaxed in de lucht en wat doe ik om onbalans te corrigeren ‘during airtime’?

Het belangrijkste hierbij is stap voor stap opbouwen van vertrouwen om zekerder jumps en drops te rijden. Deze Jump clinic is in de basis erop gericht om altijd vanuit je centrale balanspunt je grenzen op te zoeken en te verleggen. Gedurende de dag zal je met de juiste tips over deze grens heengaan, wat je algehele vertrouwen ten goede komt.

De rode draad bij deze Jump en Drop clinic is om mentaal sterker te worden, waardoor je steeds zekerder spongen gaat rijden. Angst(en) overwinnen en mee leren omgaan, is waar je gedurende deze training naar toe werkt. Het uiteindelijke doel: De knop omzetten en op basis van je vertrouwen jumps en drops rijden!

Gegevens

Datum:
11/04/2021
Tijd:
10:00 - 16:30 CEST
Kosten:
€69.5
Evenement Categorie:

Organisator

MTB Flow
Telefoon:
+31613573902
E-mail:
info@mtbflow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bikepark Kleve
Königsallee 260
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.