Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jump & drop clinic advanced

26 juni @ 10:00 - 16:30 CEST

€79.50
MTB Flow Jump & Drop Clinic

Deze clinic is de vervolgstap na de intermediate Jump & drop clinic die MTB Flow sinds afgelopen jaar is gestart. Deze advanced Jump clinic is de voortzetting van skills die je de volgende “boost” in vertrouwen gaan geven. We gaan op deze dag intensiever aan de slag om de bunny hop skill in je afzet/”pop” te gebruiken. Ook relaxed in de lucht blijven komt zeker weer aan bod.

Vanaf dit jaar is deze advanced jump clinic ook in het bikepark Mook! Wij gaan als eerste aan de slag met de grootste tafels op de zwarte lijn (ca 6-8 meter). Daarna ga je op de nieuwe zwarte lijn leren om de gap jumps (vanaf ca. 3 meter) te rijden.

Ook bij deze advanced clinic is het belangrijkste om stap voor stap vertrouwen op te bouwen om zekerder deze grotere sprongen te rijden. Deze Jump clinic is in de basis erop gericht om altijd vanuit je centrale balanspunt je grenzen op te zoeken en te verleggen. Gedurende de dag zal je met de juiste tips over deze grens heengaan, wat je algehele vertrouwen ten goede komt.

 

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
10:00 - 16:30 CEST
Kosten:
€79.50
Evenement Categorie:
https://mtbflow.nl/clinics/jump-drop-clinic/

Organisator

MTB Flow
Telefoon:
+31613573902
E-mail:
info@mtbflow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bikepark Mook
Groesbeekseweg
Mook, 6585 WK Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.