Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jump & drop clinic advanced

22 oktober @ 10:00 - 16:30 CEST

€89.00
MTB Flow Jump & Drop Clinic

Deze clinic is het vervolg op de intermediate Jump & drop clinic die MTB Flow sinds afgelopen jaar is gestart. Deze advanced Jump clinic is DE vervolgstap om je skills en vertrouwen de volgende “boost” te geven. We gaan op deze dag intensiever aan de slag om de bunny hop skill in je afzet/”pop” te gebruiken. Ook relaxed in de lucht blijven komt zeker weer aan bod.

Vanaf dit jaar is deze advanced jump clinic ook in het bikepark Mook! Met de nieuwe lijn ga je leren om de gap jumps (vanaf ca. 3 meter) te rijden en gaan wij de grootste tafels van ca. 6 a 7 meter leren rijden.

Ook bij deze advanced clinic is het belangrijkste om stap voor stap vertrouwen op te bouwen om zekerder deze grotere jumps te rijden. Deze Jump clinic is in de basis erop gericht om altijd vanuit je centrale balanspunt je grenzen op te zoeken en te verleggen. Gedurende de dag zal je met de juiste tips over deze grens heengaan, wat je algehele vertrouwen ten goede komt.

 

Gegevens

Datum:
22 oktober
Tijd:
10:00 - 16:30 CEST
Kosten:
€89.00
Evenement Categorie:
https://mtbflow.nl/clinics/jump-drop-clinic/

Organisator

MTB Flow
Telefoon:
+31613573902
E-mail:
info@mtbflow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bikepark Mook
Groesbeekseweg
Mook, 6585 WK Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Jump drop advanced 22okt2022
89.00
7 beschikbaar

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.