Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jump & drop clinic intermediate

23 oktober @ 10:00 - 16:30 CEST

€89.00
MTB Flow Jump & Drop Clinic

Om meer op maat trainingen aan te bieden, is MTB Flow sinds afgelopen jaar met deze jump en drop clinic gestart. Deze intermediate Jump clinic is er volledig op gericht om je sprong en drop techniek te verbeteren. Hierbij zijn bij de techniek voor jumps en drops rijden een groot aantal overeenkomsten, maar welke in een aantal belangrijke details verschillen. Welke techniek gebruik ik bij de afzet(pop), wanneer absorbeer ik de (af)sprong, hoe blijf ik relaxed in de lucht en wat doe ik om onbalans te corrigeren ‘during airtime’?

Het belangrijkste hierbij is stap voor stap opbouwen van vertrouwen om zekerder jumps en drops te rijden. Deze Jump clinic is in de basis erop gericht om altijd vanuit je centrale balanspunt je grenzen op te zoeken en te verleggen. Gedurende de dag zal je met de juiste tips over deze grens heengaan, wat je algehele vertrouwen ten goede komt.

De rode draad bij deze Jump en Drop clinic hoe wordt je mentaal sterker, waardoor je steeds zekerder spongen gaat rijden. Jouw angst(en) overwinnen en mee leren omgaan, is waar je gedurende deze training naar toe werkt. Het uiteindelijke doel: De knop omzetten en op basis van je vertrouwen met meer zekerheid jumps en drops rijden!

Gegevens

Datum:
23 oktober
Tijd:
10:00 - 16:30 CEST
Kosten:
€89.00
Evenement Categorie:
https://mtbflow.nl/clinics/jump-drop-clinic/

Organisator

MTB Flow
Telefoon:
+31613573902
E-mail:
info@mtbflow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bikepark Mook
Groesbeekseweg
Mook, 6585 WK Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
jump drop interm 23okt2022
89.00
3 beschikbaar

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.