Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trail clinic

20 augustus @ 10:00 - 16:30 CEST

€89.00

Wil je beter en met meer zekerheid rijden op de nieuwe flowige Nederlandse mountainbike mountainbike routes? Dan is deze Trail clinic dé volgende stap na je MTB Beginner clinic. Met deze stap rij je met meer fun en flow over deze nieuwe MTB-routes!

Met de toevoeging van veel rollers en kombochten op de nieuwe routes, kun je met de “pump” techniek met minder trappen dezelfde snelheid houden en sneller (kom)bochten rijden. Op de trails rondom Nijmegen start je met leren van de juiste timing op zogenaamde ‘rollers’, en de techniek om zoveel mogelijk kracht om te zetten in snelheid. Deze “pump” skill die speciaal gebouwd zijn om zonder te trappen snelheid te maken. Daarna ga je dit toepassen in kombochten.

Naast deze kombocht skill, gaan wij in deze Trail-clinic verder met de techniek in vlakke bochten. Dit is het vervolg op de MTB beginner clinic, waar je deze basistechniek hebt geleerd. Hierdoor ga je merken hoe je in verschillende bochten meer snelheid kunt houden! Ook pas je deze techniek toe bij korte richtingsveranderingen op de single trails. Verder maken wij bij deze clinic een begin met eerste van de verschillende sprongtechnieken.

Gegevens

Datum:
20 augustus
Tijd:
10:00 - 16:30 CEST
Kosten:
€89.00
Evenement Categorie:
https://mtbflow.nl/clinics/trail-clinic/

Organisator

MTB Flow
Telefoon:
+31613573902
E-mail:
info@mtbflow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rijk van Nijmegen
Molenbosweg 17
Berg en Dal, Gelderland 6571 BA Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Trail clinic 20aug22
89.00
4 beschikbaar

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.