Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trail Clinic

30/05/2021 @ 10:00 - 16:30 CEST

€69.5
MTB Flow Beginners Clinic

Wil je beter en met meer zekerheid rijden op de nieuwe flowige Nederlandse mountainbike mountainbike routes? Dan is deze Trail clinic dé volgende stap na je beginners clinic. Met deze stap rij je met meer fun en flow over deze nieuwe MTB-routes!

Met de toevoeging van veel rollers en kombochten op deze trails rondom Nijmegen, kun je met de “pump” techniek met minder trappen dezelfde snelheid houden en sneller (kom)bochten rijden.
Je begint met leren van de juiste timing op zogenaamde ‘rollers’, en de techniek om zoveel mogelijk kracht om te zetten in snelheid. Deze “pump” skill die speciaal gebouwd zijn om zonder te trappen snelheid te maken. Daarna ga je dit toepassen in kombochten.

Naast deze kombocht skill, gaan wij in deze Trail-clinic verder met de techniek in vlakke bochten. Dit is het vervolg op de beginners clinic, waar je basistechniek hebt geleerd. In deze clinic ga je leren de ‘kanteltechniek’ toe te passen. Dit gaat je helpen meer snelheid te houden in vlakke bochten! Ook pas je deze techniek toe bij korte richtingsveranderingen op de single trails. Verder maken wij bij deze clinic een begin met eerste van de verschillende sprongtechnieken.

Uiteindelijk is deze Trail-clinic erop gericht om meer plezier te halen uit het Nederlandse mountain biken. Je krijg veel individuele aandacht bij de verschillende onderwerpen om met meer vertrouwen en flow de trails te rijden!

Gegevens

Datum:
30/05/2021
Tijd:
10:00 - 16:30 CEST
Kosten:
€69.5
Evenement Categorie:

Organisator

MTB Flow
Telefoon:
+31613573902
E-mail:
info@mtbflow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rijk van Nijmegen
Molenbosweg 17
Berg en Dal, Gelderland 6571 BA Nederland
+ Google Maps

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.