Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trail clinic

6 maart @ 10:00 - 16:30 CET

€79.50

Wil je beter en met meer zekerheid rijden op de nieuwe flowige Nederlandse mountainbike mountainbike routes? Dan is deze Trail clinic dé volgende stap na je beginner clinic. Na dit vervolg rij je met meer fun en flow over deze nieuwe MTB-routes!

Met de toevoeging van veel rollers en kombochten op deze trails rondom Nijmegen, kun je met de “pump” techniek met minder trappen dezelfde snelheid houden en sneller (kom)bochten rijden. Je begint met leren van de juiste timing op zogenaamde ‘rollers’, en de techniek om zoveel mogelijk kracht om te zetten in snelheid. Deze “pump” skill die speciaal gebouwd zijn om zonder te trappen snelheid te maken. Daarna ga je dit toepassen in kombochten.

Naast deze kombocht skill, gaan wij in deze Trail-clinic verder met de techniek in vlakke bochten. Hierdoor leer je hoe je in verschillende bochten meer snelheid kunt houden! Ook pas je deze techniek toe bij korte richtingsveranderingen op de single trails. Verder maken wij bij deze clinic een begin met de basis van sprongtechnieken.

Gegevens

Datum:
6 maart
Tijd:
10:00 - 16:30 CET
Kosten:
€79.50
Evenement Categorie:
https://mtbflow.nl/clinics/trail-clinic/

Organisator

MTB Flow
Telefoon:
+31613573902
E-mail:
info@mtbflow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rijk van Nijmegen
Molenbosweg 17
Berg en Dal, Gelderland 6571 BA Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.