MTB Flow Mountainbike Bedrijfsuitje

Mountainbike Bedrijfsuitje

sportief en uitdagend bedrijfsuitje

Niveau: Van Beginner Tot Gevorderd

Op zoek naar het mountainbike bedrijfsuitje waarbij jullie met veel fun grenzen verleggen?

MTB Flow biedt vanaf dit jaar de bedrijfsclinic aan waarbij dit kan. Op alle niveau’s krijgen jullie tips om gedurende de dag op een uitdagende manier zekerder gaan fietsen. Van het schakelen onder druk tot tips voor het rijden van jumps en drops behoren tot de mogelijkheden op deze dag. Het op jullie bedrijf afgestemde (team)uitje in het bos!

Naast gebruik van eigen fietsen, regelt MTB Flow op aanvraag de gewenste fietsen, inclusief helm. Bij beide opties is de prijs per persoon is afhankelijk van jullie wensen en van de groepsgrootte. Zoals ook bij alle andere trainingen van MTB Flow is in overleg jullie uitdagende bedrijfsuitje exact af te stemmen. De fun factor is het belangrijkst, wat resulteert in een betere band met je team of collega’s.

Hierbij zijn de nieuwe routes ten zuiden van Nijmegen en de Utrechtse Heuvelrug uitdagend mooie plekken om dit MTB Flow bedrijfsuitje op elk niveau fun te hebben. Andere locaties kunnen uiteraard in overleg, om jullie bedrijfsuitje zo optimaal mogelijk aan te sluiten op het doel van jullie dag.

Zoals bij alle andere trainingen, maakt MTB Flow dit dagje uit met je bedrijf op jullie wensen afgestemd. Een begeleide tour over de bestaande mountainbike routes of meer techniek tips om zekerder te fietsen, zijn een paar voorbeelden.

Niveau

Van beginner tot gevorderd.

Fiets

  • Hardtail
  • Full-Supension

Bescherming

  • Helm

De kracht van MTB Flow

De kracht van MTB Flow is in zo kort mogelijke tijd, individueel met de beste oefeningen, optimaal jouw de basistechnieken bij te brengen.

Voorbeelden van het programma

Locatie

Rijk van Nijmegen of de Utrechtse Heuvelrug. Andere locaties op aanvraag.

Tijdsduur

De gehele dag (10:00 tot circa 16:30).

GRATIS!

Een wel verdient drankje na afloop!

Tarieven

De prijs voor dit Mountainbike Bedrijfsuitje is op aanvraag. Neem contact op via de contact pagina op de website.

Interesse of vragen?

Interesse in deze clinic? Of wil je graag meer weten over deze clinic? Klik op de button “NEEM CONTACT OP” om vrijblijvend contact op te nemen met MTB Flow.