MTB Flow Mountainbike Bedrijfsuitje

Mountainbike bedrijfsuitje

sportief en uitdagend bedrijfsuitje

Niveau: Van starter tot gevorderd

Op zoek naar het mountainbike bedrijfsuitje waarbij jullie met veel fun grenzen verleggen?

MTB Flow biedt sinds een paar jaar een mountainbike uitje aan voor je bedrijf aan. Op alle niveau’s krijgen jullie tips om gedurende de dag op een uitdagende manier zekerder gaan fietsen. Van het schakelen onder druk tot tips voor het rijden van jumps en drops behoren tot de mogelijkheden op deze dag. Hiermee wordt dit mountainbike uitje een bijzondere (mid)dag in het bos!

GEEN MTB’s? GEEN PROBLEEM

Naast gebruik van eigen fietsen, regelt MTB Flow op aanvraag de mountainbikes inclusief helm. Zoals bij alle andere trainingen van MTB Flow is in overleg met jullie een uitdagend bedrijfsuitje op maat af te stemmen. De fun factor is het belangrijkste, wat resulteert in een betere band met je team of collega’s.

Hierbij zijn de nieuwe routes ten zuiden van Nijmegen uitdagende en mooie plekken voor een actief bedrijfsuitje op elk niveau. Andere locaties, zoals de Utrechtse Heuvelrug kunnen uiteraard in overleg. Hiermee sluit jullie bedrijfsuitje ook qua locatie aan op jullie team building.

FUN EN SKILLS

Zoals bij andere clinics is het bedrijfsuitje van MTB Flow een leuke dag met de juiste aanwijzingen voor meer zekerheid! Een begeleide tour over de bestaande mountainbike routes of uitje dat meer gericht op het verbeteren van jullie balans? Dit zijn een paar voorbeelden van de mogelijkheden.

Bij de verschillende opties is de prijs per persoon afhankelijk van jullie specifieke wensen en van de groepsgrootte.

Niveau

Van starter tot gevorderd

Fiets

  • Hardtail
  • Full-Supension

Bescherming

  • Helm

De kracht van MTB Flow

De kracht van MTB Flow is in zo kort mogelijke tijd, individueel met de beste oefeningen, optimaal jouw de basistechnieken bij te brengen.

Voorbeelden van het programma

Locatie

Rijk van Nijmegen of de Utrechtse Heuvelrug. Andere locaties op aanvraag.

Tijdsduur

De gehele dag (10:00 tot circa 16:30).

GRATIS!

Een wel verdient drankje na afloop!

Tarieven

De prijs voor dit Mountainbike Bedrijfsuitje is op aanvraag. Neem contact op via de contact pagina op de website.

Interesse of vragen?

Interesse in deze clinic? Of wil je graag meer weten over deze clinic? Klik op de button “NEEM CONTACT OP” om vrijblijvend contact op te nemen met MTB Flow.