Mountainbike Weekend

sportief en uitdagend weekendje weg

Niveau: Van Beginner Tot Gevorderd

Overnachten bij de routes van Nijmegen

Als je op zoek bent naar een weekend mountainbiken op de routes Rijk van Nijmegen, dan kan dat vanaf dit jaar. Samen met Hotel de Wolfsberg biedt MTB Flow het speciale MTB weekend aan. Sinds de opening van de routes in 2020 zijn deze erg populair op MTBRoutes.nl. Daarom wordt elke winter door het onderhoudsteam hard gewerkt om deze eer hoog te houden. En nu al kun je moeiteloos de routes in Nijmegen, Groesbeek, Mook en Malden met elkaar combineren. Alle 3 deze rondes is een grote tocht van circa 70 km. Hierbij is het mooie dat hotel-restaurant De Wolfsberg de perfecte startplek is voor een mountainbike tocht voor de blauwe (Mook) en paarse route (Groesbeek)!

Een leerzaam lang Mountainbike weekend!

Uiteraard kun je elke gewenste clinic boeken bij je Mountainbike weekend! Hierdoor kun je een weekend lang genieten van de technische MTB routes en voor nog meer uitdaging het bikepark (Mook). Mocht je geen eigen MTB hebben dan kun je die huren via Hotel de Wolfsberg of het contactformulier. Zoals je van MTB Flow gewend bent is op aanvraag ook een uitdagend bedrijfsuitje op maat mogelijk. Of het nu een clinic is of een sportief uitje, het is plezier dat voorop bij dit MTB weekend! Dit resulteert in een betere band met je vrienden of collega’s.

Mountainbike weekend info

Voor meer informatie en prijzen over de mogelijkheden voor jullie Mountainbike weekend neem je contact op met mij of direct met Hotel de Wolfsberg. Dan ontvang je een aanbod dat volledig op jullie afgestemd is.

Niveau

Van starter tot gevorderd

Fiets

  • Eigen MTB
  • Huurfiets

Bescherming

  • Helm

De kracht van MTB Flow

De kracht van MTB Flow is in zo kort mogelijke tijd, individueel met de beste oefeningen, optimaal jouw de basistechnieken bij te brengen.

Voorbeelden van het programma

Locatie

Mountainbike routes Rijk van Nijmegen

Tijdsduur

Halve dag, hele dag of 2 dagen

GRATIS!

De clinic/uitje is inclusief tips over het afstellen van je fiets, onderhoud van je fiets en ergonomie, video analyse en een welverdiend drankje na afloop.

Tarieven

Dagclinic (6u): € 89,- pp

Halve dag (3u): € 59,- pp

Prijs voor een bedrijfsuitje is op aanvraag. Neem contact op via de contact pagina op de website.

Interesse of vragen?

Interesse in een MTB weekend? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Klik op de button “NEEM CONTACT OP” om vrijblijvend contact op te nemen met MTB Flow.