Mtb Flow Coaching Traject

Coaching Traject

Doelgericht trainen op maat

Niveau: Van Beginner Tot Gevorderd

Doelgericht trainen met een op maat coaching traject.

Heb je voor jezelf een ultiem doel gesteld? Je wilt uiteindelijk die ene grote drop rijden of je wilt over een half jaar een buitenlandse enduro wedstrijd rijden? Of je wilt jouw algehele mountainbike rij-techniek verbeteren, om zo zekerder ‘blind’ onbekende trails te rijden? Ook als je compleet nieuw bent in het mountainbiken en je wilt met vertrouwen en fun alle mountainbike routes rijden? Dan heeft deze MTB Flow voor deze privé training verschillende opties in huis.

OP MAAT GEMAAKT

Voor al deze doelen biedt MTB Flow een coaching traject een privé clinic op maat. In dit trainingsprogramma is de focus om jouw doelen in een bepaalde tijd te bereiken. Je tilt je skills hierdoor naar een hoger niveau. In de vorm van een maandelijks abonnement werk je met 1 (op wens vaker) training per maand stap voor stap toe naar jouw doel. Wij zullen per MTB training op één onderwerp focussen. Na elke coaching sessie oefen je verder op je eigen trails om deze skills eigen te maken. Om tijdens je training jouw progressie voort te zetten krijg je algemene tips, zodat je klaar bent voor de volgende stap om jouw doel te bereiken.

Door jarenlange ervaring als privé MTB trainer, heeft de ervaring geleerd dat een oefensessie gemiddeld uitkomt op circa 3 uur. Met de oefeningen die je na elke training toegestuurd krijgt, zal gemiddeld gezien één keer per maand een training ingepland worden. Vooraf maakt MTB Flow met jou een plan op om naar je persoonlijk doel te werken.

STAP VOOR STAP

In deze privé coaching bouw je stap voor stap naar je uiteindelijke doel om beter te mountainbiken. Per persoon wordt het leerplan individueel opgebouwd en op jouw wensen afgestemd. Dit is het maatwerk van een MTB Flow Coaching traject om met jou doelgericht te gaan trainen.

Niveau

Van beginner tot gevorderd

Fiets

 • Hardtail
 • Full-Supension
 • E-MTB

Bescherming

 • Helm
 • Handschoenen

De kracht van MTB Flow

De kracht van MTB Flow is in zo kort mogelijke tijd, individueel met de beste oefeningen, optimaal jouw de basistechnieken bij te brengen.

Voorbeelden van het programma

Locatie

Rijk van Nijmegen, Kleve en de Utrechtse Heuvelrug. Andere locaties op aanvraag.

Tijdsduur

Wordt afgestemd per traject

GRATIS!

Gedurende jouw traject krijg je tips over het afstellen van je fiets, onderhoud van je fiets en ergonomie, video analyse en optioneel video coaching.

Tarieven

De prijs voor het Coaching Traject is op aanvraag. Neem contact op via de contact pagina op de website.

Interesse of vragen?

Interesse in deze clinic? Of wil je graag meer weten over deze clinic? Klik op de button “NEEM CONTACT OP” om vrijblijvend contact op te nemen met MTB Flow.

2 Comments

 • Gino schreef:

  Eind 2020 via een Enduro clinic bij Bikepark Kleef terechtgekomen bij Robbert van MTBFLOW. De manier van coaching beviel mij gelijk al erg goed, Beginnen bij de basis en van daaruit stap voor stap uitbouwen. Met een vertrouwelijke en gemoedelijke sfeer. Daarbij vind ik het zelf prettig om mijn feedback naderhand per mail met bijgevoegde persoonlijke video’s terug te kunnen zien. Na afloop van deze eerste clinic bij Robbert kwam het ter sprake dat hij ook persoonlijke trajecten aanbood. Aangezien ik toen net de overstap had gemaakt naar het meer Trail/Enduro/Downhill segment van het mountainbiken trok mij dit erg aan.
  Lees de hele ervaring

 • Lennart schreef:

  Deze clinics bij mtb-flow zijn een goede voorbereiding voor enduro trails/ bikepark in het buitenland. Door de varia aan terrein: jumps, drops, rock gardens, steile natuurlijk e afdaling, natuurlijke drops en allerlei bochten zijn er mogelijkheden genoeg. Robbert stelt het programma op de persoon af, daardoor zijn het echte custom clinics. De opbouw in moeilijkheidsgraad en het verbeteren van basis vaardigheden hebben mijn zelfvertrouwen op de trails een enorme boost gegeven. Robbert zijn feedback en de vele filmpjes om thuis nog eens terug te kijken zijn erg leerzaam en hielp me mijn fouten te herkennen. Een echte aanrader voor iedereen die zijn skills wil verbeteren ongeacht je niveau.

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.