Mtb Flow Coaching Traject

Coaching Traject

Doelgericht trainen op maat

Niveau: Van Beginner Tot Gevorderd

Doelgericht trainen in een op maat gemaakt coaching traject.

Heb je voor jezelf een ultiem doel gesteld? Je wilt een uiteindelijk die ene grootte drop rijden of wil je over een half jaar een buitenlandse enduro wedstrijd rijden? Of wil je jouw algehele mountainbike rij-techniek verbeteren, om zo beter blind meer gevarieerde tracks te rijden?

Voor al deze doelen biedt MTB Flow met dit doelgericht traject een op maat trainingsprogramma om jouw progressie binnen een bepaalde tijd te bereiken. Je komt hierdoor op een hoger niveau: In de vorm van een maandelijks abonnement werk je met 1 (op wens vaker) training per maand, stap voor stap toe naar jou doel. Per maand is om per training één onderwerp onder de knie te krijgen. Na
de training oefen je verder op je eigen trails om deze skills eigen te maken. Om tussen de trainingen je progressie door te kunnen trekken krijg je algemene tips, zodat je klaar bent voor de volgende stap om naar je doel te werken.

Na de aantal jaren specialisatie van MTB flow op individuele sessies, zal een training gemiddeld uitkomen op 2,5 uur. Met de oefeningen die je na elke training verder oppakt, zal gemiddeld gezien één keer per maand een training ingepland worden. Vooraf maken wij een plan op om naar je doel te werken.

Stap voor stap opbouwen naar je uiteindelijke doel. Per persoon een leerplan op jou afgestemd. Dit is het maatwerk van MTB Flow doelgericht trainen.

Niveau

Van beginner tot gevorderd.

Fiets

  • Hardtail
  • Full-Supension

Bescherming

  • Helm
  • Handschoenen

De kracht van MTB Flow

De kracht van MTB Flow is in zo kort mogelijke tijd, individueel met de beste oefeningen, optimaal jouw de basistechnieken bij te brengen.

Voorbeelden van het programma

Locatie

Rijk van Nijmegen, Kleve en de Utrechtse Heuvelrug. Andere locaties op aanvraag.

Tijdsduur

Naar behoefte.

GRATIS!

Special voor jou is deze clinic inclusief tips over het afstellen van je fiets, onderhoud van je fiets en ergonomie, video analyse en een wel verdient drankje na afloop.

Tarieven

De prijs voor het Coaching Traject is op aanvraag. Neem contact op via de contact pagina op de website.

Interesse of vragen?

Interesse in deze clinic? Of wil je graag meer weten over deze clinic? Klik op de button “NEEM CONTACT OP” om vrijblijvend contact op te nemen met MTB Flow.