Mtb Flow Coaching Traject

Coaching Traject

Doelgericht trainen op maat

Niveau: Van Beginner Tot Gevorderd

Doelgericht trainen in een op maat gemaakt coaching traject.

Heb je voor jezelf een ultiem doel gesteld? Je wilt uiteindelijk die ene grote drop rijden of je wilt over een half jaar een buitenlandse enduro wedstrijd rijden? Of je wilt jouw algehele mountainbike rij-techniek verbeteren, om zo zekerder ‘blind’ onbekende trails te rijden?

Voor al deze doelen biedt MTB Flow een coaching traject een privé clinic op maat. In dit trainingsprogramma is de focus om jouw doelen in een bepaalde tijd te bereiken. Je komt hierdoor op een hoger niveau. In de vorm van een maandelijks abonnement werk je met 1 (op wens vaker) training per maand stap voor stap toe naar jouw doel. Wij zullen per training op één onderwerp focussen. Na de training oefen je verder op je eigen trails om deze skills eigen te maken. Om tussen de trainingen jouw progressie door te kunnen trekken krijg je algemene tips, zodat je klaar bent voor de volgende stap om naar je doel te werken.

Door jarenlang ervaring met individueel trainen, heeft de ervaring geleerd dat een sessie gemiddeld uitkomt op circa 3 uur. Met de oefeningen die je na elke training verder oppakt, zal gemiddeld gezien één keer per maand een training ingepland worden. Vooraf maken wij een plan op om naar je doel te werken.

In deze prive coaching bouw je stap voor stap naar je uiteindelijke doel om beter te mountainbiken. Per persoon wordt een leerplan op jou afgestemd. Dit is het maatwerk van MTB Flow doelgericht trainen.

Niveau

Van beginner tot gevorderd

Fiets

  • Hardtail
  • Full-Supension

Bescherming

  • Helm
  • Handschoenen

De kracht van MTB Flow

De kracht van MTB Flow is in zo kort mogelijke tijd, individueel met de beste oefeningen, optimaal jouw de basistechnieken bij te brengen.

Voorbeelden van het programma

Locatie

Rijk van Nijmegen, Kleve en de Utrechtse Heuvelrug. Andere locaties op aanvraag.

Tijdsduur

Naar behoefte.

GRATIS!

Special voor jou is deze clinic inclusief tips over het afstellen van je fiets, onderhoud van je fiets en ergonomie, video analyse en een wel verdient drankje na afloop.

Tarieven

De prijs voor het Coaching Traject is op aanvraag. Neem contact op via de contact pagina op de website.

Interesse of vragen?

Interesse in deze clinic? Of wil je graag meer weten over deze clinic? Klik op de button “NEEM CONTACT OP” om vrijblijvend contact op te nemen met MTB Flow.

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.