Over MTB Flow

Over MTB Flow

Alle informatie over MTB Flow

MTB Flow is een enthousiast bedrijf met als doelstelling: mountainbikers zoals jij technieken aan te leren waardoor je nog meer flow en plezier in het mountainbiken ervaart.

Professionele training

Dit doen wij één op één, in duo’s en in groepen tot 7 personen. Door de trainersopleiding bij de KNWU en de ervaring als professionele trainer bij Nederlandse, Engelse en Duitse mountainbike organisaties, zul je merken dat je professioneel getraind wordt op techniek waardoor je zekerder, sneller en met nog meer fun gaat rijden!

Trainingen op élk niveau

Wat wij belangrijk vinden is dat iedereen in zijn of haar eigen niveau groeit met een paar mooie grote stappen. Het trainingsprogramma wordt per persoon en per groep aangepast. We zien al gauw op welke manier iemand het beste leert door naar je te kijken tijdens de oefeningen en gebruik te maken van een video analyse. Zo bereik je in een heel korte tijd een zo hoog mogelijk leereffect.

De verschillende clinics

MTF Flow biedt de volgende clinics aan:

Tevens biedt MTB Flow bikers de mogelijkheid in het Duitse Ruhrgebied technische trails te ontdekken. Aan de zuidkant van dit mooie gebied liggen legio single-tracks en downhill tracks.

Daarbij leer je naast de techniek, zeker ook de basis van de nodige terreininzichten.

Clinic locaties

Qua locaties zijn er in de regio Nijmegen veel mogelijkheden. Van het uitgestrekte bosgebied rondom Nijmegen en het Reichswald bij Kleve tot de afdalingen bij de Wijchense Berg en het kleine bikepark bij de stad Kleve. Pump track clinics kunnen bijvoorbeeld plaatvinden in Doetinchem, Eersel of Sittard.

Uiteraard is op aanvraag elke gewenste locatie mogelijk. Voorbeelden zijn onder andere de bikeparks Willingen, Winterberg en Malmedy.

Fun en Flow voor iedereen

Welke niveau je ook hebt, minder ervaren of vergevorderd, je kunt altijd terecht bij MTB Flow voor de beste tips en trucs.