MTB Flow Jump & Drop Clinic

Jump & Drop Clinic

met vertrouwen jumps en drops rijden

Niveau: Van intermediate Tot Gevorderd.

Met vertrouwen en balans jumps en drops rijden!

Om meer op maat trainingen aan te bieden, start MTB Flow vanaf dit jaar met deze jump en drop clinic. Deze clinic is er volledig op gericht om je sprong en drop techniek te verbeteren. Hierbij zijn bij de techniek voor jumps en drops rijden een groot aantal overeenkomsten, maar welke in een aantal belangrijke details verschillen. Wanneer zet ik af, wanneer absorbeer ik de (af)sprong, hoe blijf ik relaxed in de lucht en wat doe ik om onbalans te corrigeren ‘during airtime’?

Het belangrijkste hierbij is stap voor stap opbouwen van vertrouwen om zekerder jumps en drops te rijden. Deze Jump clinic is in de basis erop gericht om altijd vanuit je centrale balanspunt je grenzen op te zoeken en te verleggen. Gedurende de dag zal je met de juiste tips over deze grens heengaan, wat je algehele vertrouwen ten goede komt.

De rode draad bij deze Jump en Drop clinic is om mentaal sterker te worden, waardoor je steeds zekerder spongen gaat rijden. Angst(en) overwinnen en mee leren omgaan, is waar je gedurende deze training naar toe werkt. Het uiteindelijke doel: De knop omzetten en op basis van je vertrouwen jumps en drops rijden!

Niveau

Van intermediate tot gevorderd.

Fiets

  • Full-Suspension

Bescherming

  • Helm (Full Face)
  • Knie- en elleboogbeschermers
  • Handschoenen

De kracht van MTB Flow

De kracht van MTB Flow is in zo kort mogelijke tijd, individueel met de beste oefeningen, optimaal jouw de basistechnieken bij te brengen.

Locatie

Kleve. Andere locaties op aanvraag.

Tijdsduur

De gehele dag (10:00 tot circa 16:30).

GRATIS!

Special voor jou is deze clinic inclusief tips over het afstellen van je fiets, onderhoud van je fiets en ergonomie, video analyse en een wel verdient drankje na afloop.

Tarieven

1 Persoon

(Privé)

€ 42,50

Per Uur

(incl. BTW)

2 Personen

(Duo)

€ 89,50

Per Persoon

(incl. BTW)

3 Personen

(of meer, max. 7 pers.)

€ 69,50

Per Persoon

(incl. BTW)

Interesse of vragen?

Interesse in deze clinic? Of wil je graag meer weten over deze clinic? Klik op de button “NEEM CONTACT OP” om vrijblijvend contact op te nemen met MTB Flow.