MTB Flow Jump & Drop Clinic

Jump & Drop Clinic

met vertrouwen jumps en drops rijden

Niveau: Van intermediate Tot Gevorderd.

Met vertrouwen en balans jumps en drops rijden!

Om meer op maat trainingen aan te bieden, is MTB Flow sinds afgelopen jaar deze jump en drop clinic gestart. Deze clinic is er volledig op gericht om je sprong en drop techniek te verbeteren. Bij de techniek voor jumps en drops rijden een groot aantal overeenkomsten, maar welke op een aantal belangrijke punten verschillen. Wanneer zet ik af, wanneer absorbeer ik de (af)sprong, hoe blijf ik relaxed in de lucht en wat doe ik om onbalans te corrigeren ‘during airtime’?

Het belangrijkste is om stap voor stap je vertrouwen op te bouwen waardoor je zekerder jumps en drops zal rijden. Deze Jump clinic is er in de basis erop gericht om altijd vanuit je centrale balanspunt je grenzen op te zoeken en te verleggen. Gedurende de dag zal je met de juiste tips over deze grens heengaan, wat je algehele vertrouwen ten goede komt.

De rode draad bij deze Jump en Drop clinic is om mentaal sterker te worden waardoor je steeds zekerder spongen gaat rijden. Angst(en) overwinnen en er mee leren omgaan, is waar je gedurende deze training naar toe werkt. Het uiteindelijke doel: De knop omzetten en op basis van je vertrouwen jumps en drops rijden!

Niveau

Van intermediate tot gevorderd.

Fiets

  • Hardtail met dropper of vestelbaar zadelpen
  • Full-Suspension

Bescherming

  • Helm (Full Face)
  • Knie- en elleboogbeschermers
  • Handschoenen

De kracht van MTB Flow

De kracht van MTB Flow is in zo kort mogelijke tijd, individueel met de beste oefeningen, optimaal jouw de basistechnieken bij te brengen.

Locatie

Mook (intermediate) en Kleve (gevorderd). Andere locaties op aanvraag.

Naast de Nederlandse taal is deze clinic ook mogelijk in het Engels en Duits.

Tijdsduur

De gehele dag (10:00 tot circa 16:30).

Privé training per uur

GRATIS!

Special voor jou is deze clinic inclusief tips over het afstellen van je fiets, onderhoud van je fiets en ergonomie, video analyse en een wel verdiend drankje na afloop.

Tarieven

3-7 personen

(groepstraining)

€ 79,50

Dagtarief per persoon

Incl. BTW

Exclusief reiskosten naar locaties buiten de regio Nijmegen

2 Personen

(Duo)

€ 124,50

Dagtarief per persoon

Incl. BTW

Exclusief reiskosten naar locaties buiten de regio Nijmegen

1 Persoon

(Privé)

€ 45,00

Tarief per uur

Incl. BTW

Exclusief reiskosten naar locaties buiten de regio Nijmegen

Interesse of vragen?

Interesse in deze clinic? Of wil je graag meer weten over deze clinic? Klik op de button “NEEM CONTACT OP” om vrijblijvend contact op te nemen met MTB Flow.

1 Comment

  • Marco Koenders schreef:

    Heb een fantastische clinic jumps en drops gedaan met Robbert op een uitstekende lokatie. Rustig begonnen met de basis en van daaruit doorgewerkt naar de technische delen. Goede uitleg, geduldige begeleiding en een extra plus dat de videoanalyse ook echt gebruikt wordt om de techniek te verbeteren. Heb alweer een volgende clinic afgesproken. Kortom: een echte aanrader.

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.