MTB Flow Beginners Clinic

Trail Clinic

De nieuwe MTB routes in Nederland met flow rijden

Niveau: Beginner.

De nieuwe MTB routes in Nederland met flow rijden

Wil je beter en zekerder worden in het rijden van de nieuwe flowige Nederlandse mountainbike routes? Dan is deze Trail clinic dé volgende stap na je beginners clinic. Met deze stap rij je met meer fun en flow over de MTB-routes Rijk van Nijmegen!

Met de toevoeging van veel rollers en kombochten op deze trails rondom Nijmegen kun je met de pump-techniek met minder trappen dezelfde snelheid houden en sneller (kom)bochten rijden.

Je begint met het leren van de juiste timing op zogenaamde rollers en de techniek om zoveel mogelijk kracht om te zetten in snelheid. Deze rollers zijn speciaal gebouwd om zonder te trappen snelheid te maken. Daarna ga je dit ook toepassen in kombochten. Naast deze kombocht skill gaan wij in deze trail clinic verder met de vlakke bochten-techniek.

In deze clinic leer je ook de beginselen van de kanteltechniek in vlakke bochten. Dit gaat je helpen meer snelheid te houden in bochten! Ook pas je deze techniek toe bij korte richtingsveranderingen op de single trails. Verder maken we een begin met de basis van de sprongtechnieken.

Deze trail clinic erop gericht om meer plezier te halen uit het Nederlandse mountainbiken. Je krijg veel individuele aandacht bij de verschillende onderwerpen om met meer vertrouwen en flow de trails te rijden!

Niveau

Beginnende biker met enige ervaring

Fiets

  • Hardtail
  • Full-Suspension

Bescherming

  • Helm
  • Handschoenen
  • Platte pedalen

De kracht van MTB Flow

De kracht van MTB Flow is in zo kort mogelijke tijd, individueel met de beste oefeningen, optimaal jouw de basistechnieken bij te brengen.

Locatie

MTB routes Rijk van Nijmegen. Andere locaties op aanvraag.

Tijdsduur

De gehele dag (10:00 tot circa 16:30).

GRATIS!

Special voor jou is deze clinic inclusief tips over het afstellen van je fiets, onderhoud van je fiets en ergonomie, video analyse en een welverdiend drankje na afloop.

Tarieven

1 Persoon

(Privé)

€ 42,50

Per Uur

(incl. BTW, excl. reiskosten)

2 Personen

(Duo)

€ 89,50

Per Persoon

(incl. BTW, excl. reiskosten)

3 Personen

(of meer, max. 7 pers.)

€ 69,50

Per Persoon

(incl. BTW, excl. reiskosten)

Interesse of vragen?

Interesse in deze clinic? Of wil je graag meer weten over deze clinic? Klik op de button “NEEM CONTACT OP” om vrijblijvend contact op te nemen met MTB Flow.

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.