Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jump & drop clinic gevorderd

31 oktober @ 10:00 - 16:30 CET

79.50€
MTB Flow Jump & Drop Clinic

Deze clinic is het vervolg op de intermediate Jump & drop clinic die MTB Flow sinds afgelopen jaar is gestart. Deze clinic is er volledig op gericht om je sprong en drop techniek te verbeteren. Hierbij zijn bij de techniek voor jumps en drops rijden een groot aantal overeenkomsten, maar welke in een aantal belangrijke details verschillen. Wanneer zet ik af, wanneer absorbeer ik de (af)sprong, hoe blijf ik relaxed in de lucht en wat doe ik om onbalans te corrigeren ‘during airtime’?

In bikepark Kleve liggen uitdagendere jumps en drops dan in Mook. De gap jumps starten vanaf ca. 3 meter en de grootste zijn ca. 8-9 meter in lengte.

Het belangrijkste hierbij is stap voor stap opbouwen van vertrouwen om zekerder jumps en drops te rijden. Deze Jump clinic is in de basis erop gericht om altijd vanuit je centrale balanspunt je grenzen op te zoeken en te verleggen. Gedurende de dag zal je met de juiste tips over deze grens heengaan, wat je algehele vertrouwen ten goede komt.

De rode draad bij deze Jump en Drop clinic is om mentaal sterker te worden, waardoor je steeds zekerder spongen gaat rijden. Jouw angst(en) overwinnen en mee leren omgaan, is waar je gedurende deze training naar toe werkt. Het uiteindelijke doel: De knop omzetten en op basis van je vertrouwen met meer zekerheid jumps en drops rijden!

Gegevens

Datum:
31 oktober
Tijd:
10:00 - 16:30 CET
Kosten:
79.50€
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Organisator

MTB Flow
Telefoon:
+31613573902
E-mail:
info@mtbflow.nl
View Organisator Website

Locatie

Bikepark Kleve
Königsallee 260
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Jump drop clinic gevorderd 31okt2021
79.50
7 beschikbaar

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.