Laden Evenementen

« Alle Evenementen

MTB beginner clinic

28 november @ 10:00 - 16:30 CET

79.50€

Ben je een startende of geoefende mountainbiker en merk je dat je veel plezier haalt uit het verbeteren van je technieken? In deze MTB beginner clinic gaan we intensief aan de slag met lastige passages zoals technische afdalingen en steile beklimmingen. Ook leer je in afdalingen om bochten met gecontroleerde snelheid te rijden. Je krijgt veel oefenmomenten op geschikte trails. Zo train je deze passages soepel te nemen, zonder afstappen en met meer controle. Na deze dag zul je merken dat je handiger met je fiets bent, wat jou een hoop extra rijplezier en zekerheid geeft!

Deze MTB beginner clinic is progressief opgebouwd. Al naar gelang de dag vordert worden de oefeningen uitdagender, afgestemd op het niveau van elke mountainbiker.

Met de geleerde basis skills ga je merken dat je jouw mountainbike beter onder controle hebt. Na deze skills clinic ben je geen “passagier” meer op je zadel, maar weet je hoe je balans houdt vanuit je pedalen!

Gegevens

Datum:
28 november
Tijd:
10:00 - 16:30 CET
Kosten:
79.50€
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Organisator

MTB Flow
Telefoon:
+31613573902
E-mail:
info@mtbflow.nl
View Organisator Website

Locatie

Rijk van Nijmegen
Molenbosweg 17
Berg en Dal, Gelderland 6571 BA Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
MTB beginner clinic 28nov2021
79.50
7 beschikbaar

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.