Bikepark Winterberg

De locatie voor de Downhill clinic

Verschillende opties

Voor de Downhill clinic is de eerste keuze de Nederlandse Kolonie in Duitsland en 1 van de grootste in Europa: Bikepark Winterberg!

Na 20 jaar liggen 16 downhill en enduro tracks bij Bikepark Winterberg. Je kunt hier terecht om je skills flink op te krikken, voor de geoefende tot vergevorderde mountainbikers! Flow-trail, Freeride, Continental, IXS Downhill en North-shore zijn een greep uit de vele mogelijkheden in Duitslands’ meest veelzijdige bikepark. De drie moderne stoeltjesliften brengen je weer snel naar boven en het lokale bouwteam zorgt voor goed geprepareerde en onderhouden tracks. Ook is dit bikepark elk jaar het terrein van de IXS Dirtmasters Mountainbike festival.

Andere bikeparks zoals Bikezone Willingen en Greenhill Bikepark behoren ook tot de mogelijke locaties voor de Downhill Bikepark clinic.

Mountainbikes en bescherming

Ook zijn bij de verhuur locatie een ruime hoeveelheid aan mountainbikes en bescherming te huur, zodat jij je zekerder voelt gedurende deze Downhill clinic bikepark. In Bikepark Winterberg zijn MTB’s van Propain bikes en bescherming van IXS te huur.

Voor meer informatie over verhuur van materiaal, fietsen en de verschillende tracks kunnen jullie vinden op de verhuur-website van Bikepark Winterberg. Ook zijn in de bikeparks Willingen en Greenhill mountainbikes en bescherming te huur.

Deel hier je ervaring met MTB Flow

Your email address will not be published.