MTB Clinic

MTB Flow Beginners Clinic

Trail Clinic

Wil je beter en zekerder worden in het rijden van de nieuwe flowige Nederlandse mountainbike mountainbike routes? Dan is deze trail clinic dé volgende stap na je beginners clinic. Met deze stap rij je met meer fun en flow over deze nieuwe MTB-routes!

MTB Flow Jump & Drop Clinic

Jump & Drop Clinic

Deze clinic is er volledig op gericht om je sprong en drop techniek te verbeteren. Hierbij zijn bij de techniek voor jumps en drops rijden een groot aantal overeenkomsten, maar welke in een aantal belangrijke details verschillen. Leer hoe je relaxed en gebalanceerd in de lucht blijft tijdens een jump of drop.

Beginners Clinic

Ben je een beginnende mountainbiker en merk je dat je veel plezier haalt uit het verbeteren van je technieken? In de beginners clinic gaan we intensief aan de slag met lastige passages, zoals steile beklimmingen en afdalingen, vlakke bochten met gecontroleerde snelheid.

MTB Flow All-Mountain & Enduro Clinic

Enduro Clinic

Je bent en gevorderde mountainbiker die zo veel mogelijk single-tracks rijd en zoek je graag de grens op om sneller te rijden. Dan is deze All-Mountain/Enduro clinic dé manier je ‘skills on trails’ te verbeteren. Leer in een deze clinic beter om te gaan met de feedback van je bike en vertaal dit in meer zekerheid op de single-trails!

MTB Flow Downhill & Freeride Clinic

Downhill Clinic

In deze clinic gaan we trainen op strak door bochten komen, soepel van drop-off springen, driften, uiteraard op een parcours dat is afgestemd op het niveau van de groep. Hierdoor ga je beter rijden, meer durven en dat geeft je de mogelijkheid heel wat meer uitdagingen aan te gaan.